Drive Thru Wedding

DRIVE THRU WEDDING PACKAGE”

Berita Baik New Normal – Majlis Perkahwinan Drive thru @ pemberian hidangan bungkusan sebagai keberkatan dan hebahan perkahwinan adalah di benarkan. .

Dengan syarat penjarakan sosial diutamakan ketika pemberian bungkusan makanan di laksanakan (beratur dengan jarak 1 meter) Atau drive thru dan tiada kerusi meja serta berkumpul tidak dibenar serta dipantau khas oleh pegawai-pegawai rela. .

Kepada bakal pengantin yang mengambil Pakej dari NC samada Pakej lengkap NC Event Space atau Lain-lain Pakej, kini boleh meneruskan utk membuat majlis perkahwinan drive thru atau bungkusan makanan bersyarat. . Bagi yang mengambil Pakej lebih 500pax pegawai Rela akan disediakan secukupnya bagi memastikan penjarakan sosial sepanjang masa dan majlis perkahwinan ini akan dilaporkan kepada balai polis(pdrm) kawasan berdekatan sebelum ia dilaksanakan. . .

Gambar dan video sebagai contoh sekiranya majlis diadakan di NC Event Space. Pengantin di sarankan merujuk wakil-wakil kami bagi penjelasan atau panduan dalam menguruskan majlis secara terperinci. . Kempen majlis perkahwinan packed food – drive thru ini akan dilaksanakan selepas 30 mei 2020 dan ianya utk majlis sepanjang tahun dan tertakluk pada perubahan semasa. . . Terima Kasih Salam Ramadhan

IMG 20200513 210604 300x300 - Drive Thru Wedding IMG 20200513 210749 300x200 - Drive Thru Wedding