Pakej Perkahwinan

PACKAGE PERKAHWINAN | PAKEJ PERKAHWINAN 

Pakej perkahwinan NC terdiri dari 5 pakej perkahwinan berbeza,ianya di reka khusus untuk kesesuian majlis samada di dewan,khemah dan boleh di tempah dari jumlah jemputan 600 hingga 1000 orang.

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP BESERTA DEWAN

Pakej perkahwinan lengkap beserta dewan NC adalah pakej perkahwinan yang di sediakan sekali bersama dewan khas untuk 7 LOKASI dewan yang ditawarkan iaitu Seri Kembangan,petaling Jaya,Bangi (2),Kuala Lumpur,Setia Alam dan Sungai Buloh. Ianya serba lengkap khas untuk m,ajlis resepsi termasuk katering, pelamin butik,baju,makeup,pa sound sitem,fotografi,dan lain-lain 

RUJUK LINK PAKEJ LENGKAP BESERTA DEWAN

dewan ads 1024x731 - Pakej Perkahwinan
package perkahwinan dewan

 

PAKEJ SERASI (KHEMAH 1000PAX) RM9.90

SERASI adalah Pakej perkahwinan untuk majlis khas di khemah dan ianya khusus untuk majlis dengan jemputan 1000 orang tetamu,ianya disertakan dengan kanopi,pa sistem serta kek kahwin.

pakej perkahwinan serasi web - Pakej Perkahwinan
pakej perkahwinan serasi 

 

PAKEJ ISTIMEWA

ISTIMEWA 2020 NC ialah pakej katering dan kanopi atau perkakas kerusi meja dewan yang berasingan mengikut kesesuaian majlis dalam khemah atau dewan.Pelanggan boleh memilih samada mahu mengambil katering sahaja atau katering dengan kerusi meja dewan atau katering dengan khemah sahaja dengan harga serendah RM8.90 seorang.  – pakej kahwin

 

pakej istimewa fb ads - Pakej Perkahwinan
pakej perkahwinan istimewa

 

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP

PAKEJ LENGKAP NC” merangkumi segala keperluan untuk majlis persandingan,ianya terdiri daripada pakej katering, pakej khemah, pakej butik bersama kek perkahwinan,PA sistem dan lain-lain. 

pakej lengkap ads - Pakej Perkahwinan
pakej perkahwinan lengkap 

 


Hubungi wakil NC bagi penjelasan lanjut tentang pakej yang disediakan atau pelanggan juga boleh membuat tempahan terus sewaktu food testing yang diadakan juga secara online..

Hubungi wakil NC bagi penjelasan lanjut tentang pakej yang disediakan atau pelanggan juga boleh membuat tempahan terus sewaktu food testing yang diadakan juga secara online..

012-663 5809 | 017-259 8381 | 03-80825809

TERMA & SYARAT TEMPAHAN                                           

Klik Disini > PROMOSI TERKINI

Maklum balas pelanggan > Testimoni