Pakej Perkahwinan

Pakej perkahwinan NC 2024

NC Caterer & Canopy menyediakan 4 pilihan berbeza, ianya di reka khusus untuk kesesuian majlis samada di dewan, khemah dan boleh di tempah dari jumlah jemputan bermula 600 hingga 1000 orang.

 BESERTA DEWAN

Pakej perkahwinan lengkap beserta dewan NC adalah pakej perkahwinan yang di sediakan sekali bersama dewan khas untuk 7 LOKASI dewan yang ditawarkan iaitu Seri Kembangan,petaling Jaya,Bangi (2),Kuala Lumpur,Setia Alam dan Sungai Buloh. Ianya serba lengkap khas untuk m,ajlis resepsi termasuk katering, pelamin butik,baju,makeup,pa sound sitem,fotografi,dan lain-lain 

RUJUK LINK PAKEJ LENGKAP BESERTA DEWAN

package perkahwinan dewan
pakej dewan

SERASI (KHEMAH 1000PAX) RM10.90

Adalah untuk majlis khas di khemah dan ianya khas untuk 1000 orang tetamu dan disertakan dengan kanopi, pa sistem serta kek kahwin.

pakej perkahwinan serasi
serasi 

ISTIMEWA

ISTIMEWA 2024 NC ialah pakej katering dan kanopi atau perkakas kerusi meja dewan yang berasingan mengikut kesesuaian majlis dalam khemah mahupun di dewan.Pelanggan boleh memilih samada mahu mengambil katering sahaja atau katering dengan kerusi meja dewan atau katering dengan khemah sahaja dengan harga serendah RM8.90 seorang.

 

pakej perkahwinan istimewa
pakej perkahwinan istimewa

 BERLIAN

PAKEJ LENGKAP BERLIAN NC” merangkumi segala keperluan untuk majlis persandingan,ianya terdiri daripada katering  khemah, setbutik bersama kek kahwin ,PA sistem dan lain-lain. 

pakej perkahwinan lengkap
pakej  lengkap 

 


Sila hubungi wakil NC untuk pertanyaan lanjut tentang pakej atau membuat tempahan terus sewaktu food testing yang di adakan.

012-663 5809 | 017-259 8381 |                

Klik Disini > PROMOSI TERKINI

Maklum balas  > Testimoni