Pakej perkahwinan

Pakej Perkahwinan NC terdiri dari 3 Pilihan Pakej Untuk Dilayari…  

Pakej perkahwinan 

[one_third]

2016 Istimewa NC

2016 ISTIMEWA NC ialah pakej katering dan kanopi atau perkakas kerusi meaja dewan yang berasingan mengikut kesesuaian majlis dalam khemah atau pun dewan.Pelanggan boleh memilih samada mahu mengambil katering sahaja atau katering dengan kerusi meja dewan atau katering dengan khemah sahaja dengan harga serendah RM8.50 seorang

tab1 - Pakej perkahwinan

2016 Istimewa NC

[/one_third][one_third]

Lengkap

PAKEJ LENGKAP NC” merangkumi segala keperluan untuk majlis persandingan,ianya terdiri daripada pakej katering, pakej khemah, pakej butik bersama kek perkahwinan,PA sistem dan lain-lain. 

 

 

Tab 3 - Pakej perkahwinan

Lengkap

[/one_third][one_third]

Jimat

Jimat” ialah pakej yang ringkas dimana pihak katerer menyediakan dan menghantar lauk-pauk untuk yang dipilih oleh penganjur majlis bersama penjaga lauk yang dilantik oleh NC sahaja. 

 

 

 

Pakej Jimat NC TAB3png - Pakej perkahwinan

Pakej perkahwinan Jimat

[/one_third]

 

 

Hubungi wakil NC untuk penjelasan lanjut bagi pakej-pakej yang disediakan atau sebarang tempahan dengan bayaran booking majlis yang sangat rendah..

012-663 5809 | 017-259 8381 | 03-91742641                                          

Klik Disini > PROMOSI PAKEJ PERKAHWINAN 

Maklum Balas pelanggan > Testimoni

Related Post

Air CoolerAir Cooler

Air Cooler’ Available for rental- RM150/Unit Air cooler typically used for indoor or outdoor event,hall or room, it is cooling fan evaporation of water that helps cool the surroundings area,its